Güzel Sanatlar Fakültesi’nde İlk Mezuniyet Heyecanı…

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi, ilk mezunlarını vermenin sevincini ve gururunu yaşadı. 2011-2012 Akademik Yılı’nda Resim ve Seramik olmak üzere iki bölümde eğitim vermeye başlayan fakülteden, 27 öğrencimiz mezun oldu. Törenin sonunda öğrencilerin 4 yıl boyunca yaptıkları çalışmalardan oluşan ‘Mezuniyet Sergisi’ de Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu’nda açıldı.

    Mezun öğrenciler için ilk tören, İzzet Baysal Kültür Merkezi’nde düzenlendi.  AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nesrin Kalyoncu ve öğretim elemanlarının da katıldığı törende öğrenciler ve aileleri zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik AD. öğrencileri ve öğretim elemanları da mezunlar için mini bir konser verdiler. Mezuniyet belgelerini öğretim elemanlarından alan öğrenciler keplerini fırlattılar ve mezuniyetlerini kutladılar.

    Törenin ardından, Resim ve Seramik bölümlerindeki öğrencilerimizin 4 yıl boyunca yaptıkları 40 özel çalışmadan oluşan ‘Mezuniyet Sergisi’ açıldı. 19 Haziran Cuma gününe kadar açık kalacak sergi, sanatseverlerin beğenisini kazandı.

    Önceki İçerikMühendislik Mimarlık Fakültesi’nde Mezuniyet Sevinci
    Sonraki İçerikAİBÜ’de Geleneksel Pilav Günü Düzenlendi