AİBÜ Mezunları Geleneksel Güle Güle Yemeği ile Uğurlandı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) mezunları, bu yıl da 12 yıldır devam eden bir gelenekle uğurlandılar. Çeşitli kurum ve kuruluşların sponsorluğunda Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı tarafından düzenlenen Güle Güle Yemeği, öğrenciler ve velileri ile akademik ve idari personele ikram edildi. Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri Mustafa Namdar, burada yaptığı açıklamada, Bolu halkı ile üniversitemizi kaynaştırmayı hedefleyen bu geleneğin, artık ilimizin kültür elçileri olacak AİBÜ mezunlarına Boluluların teşekkürü olduğunu söyledi. Vali Yardımcısı Ömer Eru, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Bahar ve Prof. Dr. Hayrettin Öztürk ile Mustafa Namdar, öğrencilere ve velilerine pilav, tavuk, ayran ve tatlıdan oluşan menüyü ikram ettiler.

Önceki İçerikBolu Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni
    Sonraki İçerikBESYO Mezuniyet Töreni