Anadolu’nun Renkleri Gösterisi Yine Ayakta Alkışlandı

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Türk Halk Oyunları ve Halk Müziği Topluluğu’nun (TÜHOM) geleneksel olarak düzenlediği ‘Anadolu’nun Renkleri’ halk oyunları gösterisi ayakta alkışlandı. Kongre Merkezinde düzenlenen gösteride, aralarında çocuklar, üniversite öğrencileri ve farklı mesleklerden çalışanların yer aldığı TÜHOM ekibi pek çok yöreye ait halk oyunlarını büyük bir ustalıkla sergiledi. TÜHOM ekibine İstanbul Kılıç Kalkan ekibi de eşlik etti.

    TÜHOM’un gösterisini, Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bahar, Genel Sekreter Doç. Dr. Erdal Bekiroğlu ile öğretim elemanları, Üniversitemiz personeli ve öğrenciler ilgiyle izledi.

    Danışmanlığını Öğr. Gör. Sıdıka Kilitçi, Başkanlığını Yılmaz Kara’nın yaptığı TÜHOM’a, Üniversitemizi yurt içi ve yurtdışında başarıyla temsil etmesinden ötürü teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, TÜHOM ekibi ile destek olan kişi ve kuruluşlara plaket takdim etti.

    Önceki İçerikl. Bologna Süreci Kongresi Duyurusu
    Sonraki İçerikAhmet Şerif İzgören, AİBÜ Öğrencileriyle Buluştu