BAMER Öğrenci Topluluğu AİBÜ’de Konser Verdi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Bolu Halk Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi (BAMER) Öğrenci Topluluğu Korosu, İzzet Baysal Kültür Merkezi’nde konser verdi. Şef Turan Eker yönetimindeki konserde, Armelit Halk Dansları Topluluğu’nun halk dansları gösterisi de sunuldu.

‘Kültürümüzün Renkleri ve Sesleri’ konserinde AİBÜ korosuna, bağlamada Musa Şengün, kabak kemanede Orhan Aytar, dilsiz kavalda Orhan Gülmez, gitarda Turan Eker ve ritimde Turan Özdemir eşlik etti. Sinop’tan Şanlıurfa’ya Çanakkale’den Erzurum’a kadar pek çok yöreden türküler seslendiren koronun ardından Armelit Halk Dansları Topluluğu, Bolu ve Trabzon yörelerinin halk oyunlarını oynadı, Roman halk dansları gösterisi sundu. Konserin sonunda BAMER Müdürü Yrd. Doç. Dr. Azize Aktaş Yasa, sanatçılara teşekkür belgesi ve çiçek takdim etti.

Önceki İçerikŞiddete Karşı İyilikseverlik
    Sonraki İçerikRektör Coşkun, Gaziler Derneği’ni Ziyaret Etti