Google Adwords İnternet Reklamcılığı Kursu Üniversitemizde Başlıyor

    İnternet reklamcılığı alanında Google Adwords tarafından aralarında Türkçenin de yer aldığı 20’den fazla dilde düzenlenen uluslararası geçerliğe sahip sertifika sınavına hazırlığı amaçlayan Google Adwords İnternet Reklamcılığı Temel Seviye kursu üniversitemizde başlıyor. Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (İBUZEM) tarafından düzenlenecek kursta internet reklamcılığı yapıları, algoritmalar ve sertifika sınavında sorulan soru örneklerinin çözümlerini içeren bir program uygulanacak.

    İBUZEM müdürü Yrd.Doç.Dr. Nuh YAVUZALP Türkiye’de böyle bir kursun Uzaktan Eğitim Merkezleri arasında ilk defa üniversitemiz tarafından düzenlendiğini, internet girişimciliği ve e-ticaret ekseni mevcut durum raporuna göre e-ticaret hacmi 10 milyar TL’yi aşan ülkemizde internet reklamcılığının önemli bir sektör olmaya başladığını,bu nedenle bu sertifikaya sahip internet reklamcılığı uzmanlarına duyulan ihtiyacın gün geçtikçe arttığını ifade etti.

    Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinin (İBUZEM) Uzaktan eğitim yönetim sistemi (UEYS) alt yapısı üzerinden uzaktan eğitim yoluyla gerçekleştirilecek kurs sonunda eğitim alan kursiyerlerin Google AdWords temel giriş sınavında başarılı olmalarının hedeflendiğini söyledi.Temel Seviye sınavından başarılı olan kursiyerler için daha sonraki dönemlerde Google Adwords ileri seviye kursu ve Google Analiytics kurslarını da açmayı planladıklarını belirten merkez müdürü Yrd.Doç.Dr. Nuh YAVUZALP kursa ön kayıt başvurularının http://ibuzem.ibu.edu.tr/ adresindeki ilgili sayfadan yapılabileceğini belirtti.

    Önceki İçerik100. Yılında Anı ve Bellek Sergisi
    Sonraki İçerikMerve Kavakçı AİBÜ’de, 28 Şubat’ta Kadın Olmayı Anlattı