Sportif Başarılar, Güreş’te de Devam Etti

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Güreş takımı, 15-19 Nisan tarihleri arasında Trakya Üniversitesi’nde düzenlenen Üniversiteler Arası Türkiye Güreş Şampiyonası’nda genel klasmanda Türkiye 5’incisi oldu. Müsabakalarda Üniversitemizi temsil eden 12 sporcumuzdan 5’i de kendi kategorilerinde ilk beşe girmeyi başardı.

76 üniversiteden 105 takım ve 558 sporcunun katıldığı şampiyonada sporcular, A ve B klasmanlarında dereceye girebilmek için mücadele ettiler. Serbest stil, Grekoromen stil ve Kadınlar olmak üzere 3 kategoride yapılan şampiyonada Üniversitemizi 12 sporcu temsil etti. Serbest stilde; İmdat Uçar 61 kiloda Türkiye 2’ncisi, Ömer Altunbay 70 kiloda Türkiye 3’üncüsü, Ramazan Köse ise 125 kiloda Türkiye 5’incisi oldular. Kadınlarda Evin Zengin 58 kiloda Türkiye 3’üncüsü, Grekoromen stilde ise Nazmi Gümüş 66 kiloda Türkiye 5’incisi olmayı başardılar.

Önceki İçerikÜniversiteler Arası Kick Boks Türkiye Şampiyonası Sona Erdi
    Sonraki İçerikÇocuk Edebiyatının Usta İsmi Çocuklarla Buluştu