Bolu Federasyonu Kuruldu

Ankara’da faaliyet gösteren Bolu Merkez ve İlçe Dernekleri, Bolu Federasyonu çatısı altında birleşti.

Yeni kurulan Bolu Federasyonu’nun Ankara’da gerçekleşen tanıtım toplantısına,

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, AK Parti Bolu milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Devlet Denetleme Kurulu Başkanvekili Abdurrahman Özçelik, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Hayri Coşkun, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Metin Doğan, Kamu Denetçiliği Genel Sekreteri İsmail Altuntaş, Bolulu siyasetçiler, bürokratlar, federasyon ve ilçe derneklerinin yetilileri, davetliler ve Bolulular katıldı.

Toplantıda konuşan Federasyon Kurucu Başkanı Yakup Evirgen, federasyonun kuruluş aşamasında 5 ilçe derneğinin Bolulular Derneği ile birlikte federasyonu oluşturduğunu belirterek, en kısa sürede diğer ilçelerin de federasyona katılımını beklediklerini söyledi.

Önceki İçerik11. Akbank Kısa Film Festivali Film Gösterimi
    Sonraki İçerikAİBÜ’de Kick Boks Şampiyonası Düzenleniyor