Özel Çocuklar, Mengen MYO’da Yemek Pişirdiler

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Mengen Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencileri, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde Özel Ilıcan Eğitim Merkezi’nden 12 özel çocukla bir araya gelerek ekmek, çörek ve kurabiyeler pişirdiler; mutfak hijyeni ve servis kurallarını anlattılar.

    Otistik çocukların sosyal, ekonomik ve kültürel hayata katılabilmeleri ve topluma daha rahat uyum sağlayabilmeleri amacıyla Öğretim Görevlileri Zühal Özdemir ve Mehmet Abdullah Sümmen tarafından etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında Özel Ilıcan Eğitim Merkezi’nden 12 çocuk, Mengen MYO öğretim elemanları ile Aşçılık Programı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileriyle birlikte ekmek, çörek ve kurabiyeler hazırladı. Etkinliğe; Mengen MYO Müdürü Doç. Dr. Nihal Doğan, AİBÜ Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Başkanı Doç. Dr. İlknur Çifci Tekinarslan ile Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Elif Sazak Pınar da katıldı.

    Önceki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı
    Sonraki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı