TÜBİTAK Üniversitelerde Ar-Ge Strateji Belgesi Hazırlatılması ve Uygulatılması Proje Çağrısı

Üniversitelerin Araştırma ve Geliştirme potansiyellerinin arttırılmasına yönelik belirlenecek çağrı başlıkları kapsamındaki projelerin desteklenmesine yönelik olarak Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) bünyesinde “1000-Üniversitelerin Araştırma ve Geliştirme Potansiyelinin Arttırılmasına Yönelik Destek Programı” 2013 yılında yürürlüğe alınmıştır. Bu kapsamda TÜBİTAK tarafından 16 Şubat 2015 tarihinde “2015-1 Üniversitelerde Ar-Ge Strateji Belgesi Hazırlatılması ve Uygulatılması” başlıklı çağrıya çıkılacaktır. Bu çağrı kapsamında sunulacak projelerde, her üniversitenin güçlü olduğu en fazla beş bilim/teknoloji alanı belirlemesi ve bu alan ya da alanlarda beş yıllık “Ar-Ge Strateji Belgesi” ni oluşturması beklenmektedir. Çağrıya son başvuru tarihi 15 Mayıs 2015, basılı kopyaların son gönderim tarihi 22 Mayıs 2015‘tir.

Proje çağrı duyurusuna, proje öneri formu ve eklerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

www.http://www.tubitak.gov.tr/ardeb1000

Önceki İçerikÇanakkale Zaferimiz 100 Yaşında…
    Sonraki İçerikAİBÜ ile Kırgız Osh Devlet Üniversitesi Arasında Protokol İmzalandı