Rektörümüz, 1. Lig’e Yükselen Basketbol Takımlarımızı Ağırladı

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Basketbol 2. Lig müsabakalarında tüm rakiplerini mağlup ederek 1. Lig’e yükselen kız ve erkek takımlarımızı Sosyal Tesis’te düzenlenen yemekte ağırladı. Öğrencileri tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen Rektör Coşkun, öğrencilerimize ve antrenörlere teşekkür belgesi ile çeşitli hediyeler verdi.

    Bir süre öğrencilerle sohbet eden Rektör Coşkun, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Doç. Dr. Ümid Karlı ile Antrenör Yrd. Doç. Dr. Yeşer Eskicioğlu’ndan takımlarımızla ve müsabakalarla ilgili bilgi aldı. Kız ve erkek takımlarımızın çeşitli fakülte ve bölümlerde eğitim gören öğrencilerimizden oluştuğuna dikkati çeken Karlı ve Eskicioğlu,   her iki takımımızın da müsabakalarda Üniversitemizi başarıyla temsil ettiklerini söylediler. Rektörümüz de öğrencilerimizi tebrik ederek, başarılarını 1. Lig’de de sürdürmelerini temenni etti ve AİBÜ olarak kendilerine her zaman destek olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

    Rektör Coşkun daha sonra; Antrenör Yrd. Doç. Dr. Yeşer Eskicioğlu ve Yardımcı Antrenör Vurkan Tetik ile organizasyonu düzenleyen Öğretim Görevlisi Necdet Esen’e teşekkür belgelerini takdim etti; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Bahar ve Prof. Dr. Mustafa Gencer ile Genel Sekreter Doç. Dr. Erdal Bekiroğlu ve Doç. Dr. Ümid Karlı ile birlikte öğrencilerimize teşekkür belgeleri ile Necip Fazıl Kısakürek’in kitabının da olduğu çeşitli hediyeler verdi.

    Önceki İçerikKASEM Eğitimlerine Başvuru Duyurusu
    Sonraki İçerikKar Yağışı ve Sınav Takvimi Duyurusu