İBUMED’den Kariyer Günleri Kapsamında İki Önemli Program…

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Mezunlar Derneği tarafından 4’üncü Kariyer Günleri kapsamında İzzet Baysal Kültür Merkezi’nde iki program düzenlendi. Mavi Salon’da gerçekleştirilen ilk programda Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Sekreteri Yücel Akdemir, ‘Mali Müşavirlikte Yeni Açılımlar’ konusunda konferans verdi. Pembe Salon’da ise Üniversitemizden mezun olan ve kariyerlerinde önemli aşamalara gelmiş dört konuk ağırlandı. Mezunlarımız öğrencilik ve iş yaşamlarına dair anılarını ‘Mezunlar Paneli’nde paylaştılar.

    İlk programda TÜRMOB Genel Sekreteri Yücel Akdemir, muhasebe ve mali müşavirliğin önemi, vizyonu ve iş alanları ile uluslararası alanda mali müşavirliğin durumu hakkında öğrencilere ayrıntılı bilgi verdi. İkinci programda ise AİBÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Türkan Argon, SGK Ümraniye Müdürü Coşkun Bilgin, Finans Leasing Krediler Grup Müdürü Gökhan Çuğali ile TEB Şube Müdürü Serhat Akıncı katıldı. Panelde, iş yaşamında farklı olmanın ya da işinin en iyisi olmanın önemine değinildi.

    Programların sonunda konuklara Kariyer Günleri Koordinatörü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. İbrahim Çakır ile İBUMED Başkanı Nihal Öğten tarafından teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler verildi.

     

    Önceki İçerikKeman ve Yoga Eğitimi Kursu Açılıyor
    Sonraki İçerik3 Aralık Dünya Engelliler Günü…