Atık Malzemelerden Yapılan 14 Heykel, AİBÜ’de Sergileniyor

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi AD Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Canan Demir’in Heykel Atölyesi öğrencileri tarafından atık malzemeler kullanılarak yapılan heykeller, Kongre Merkezi Cam Sokağı’nda sergileniyor.

4’üncü sınıf öğrencilerinin geçtiğimiz yıl yaptıkları çalışmaları içeren sergide; gazete, şişe ve şişe ambalajı, silikon, tahta, poşet, tel, cd, çöp şiş gibi pek çok atık malzeme kullanılarak hazırlanan 14 büyük boyutlu hayvan heykeli yer alıyor. Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Fahri Kılıç ve Yrd. Doç. Dr. Recai Akkaya ile öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı sergide, heykellerin yapım aşamaları da ayrıntılı olarak salondaki televizyonlardan gösteriliyor. Bir süre önce kaybettiğimiz öğrencimiz Bigem Çubukçuoğlu’nun da el emeği göz nuru çalışmalarının olduğu sergide, öğrencilerimiz de sevgili arkadaşları Bigem’i unutmayarak sevgi ve rahmetle andılar. Sergi, 23 Aralık Salı gününe kadar Kongre Merkezi’nde gezilebilir.

Önceki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı
    Sonraki İçerikTiyatro: Ah Aşk