Akademik Başarılar

Alper Görsev, Cumhuriyet Bayramı’nda Avrupa’da Konser Verdi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Öğretim Görevlisi Alper Görsev; Batı İsviçre Türk Dernekleri Federasyonu (BİTDEFE) ile birlikte İsviçre’nin Lozan kentinde, Paris Türk Müziği Korosu Şefi Selin Tenik ile birlikte ise Fransa’nın Paris kentinde Cumhuriyetimizin 91’inci yaşına özel konserler düzenledi. Konserlerde, Alper Görsev’in bir çocuk tekerlemesi üzerine piyano için bestelediği ‘Kelfatma Çeşitlemeleri’ adlı eserin de prömiyerleri gerçekleştirildi.

İsviçre’deki konserin sonunda BİTDEFE Başkanı Celal Bayar ile Haute Ecole Pedagogique Üniversitesi Müzik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Kemal Afşin, Paris’teki konserin sonunda ise Başkonsolos İhsan Emre Kadıoğlu tarafından sanatçılara teşekkür belgeleri verildi.