Gerede MYO’da Kariyer Eğitimi…

    Kariyerlerini doğru planlamalarını sağlamak amacıyla Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Gerede Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik ‘Hayalden Hedefe’ adlı eğitim semineri düzenlendi. 2 gün süren seminerde, kariyer planlamasının yanı sıra mezuniyet sonrası iş arama süreci ve yeni bir işe başlamanın yarattığı psikolojik durum ve yapılması gerekenler de ele alındı.
    AİBÜ Gerede MYO öğrencilerine, ‘Dönüşüm Konağı’ eğitmenleri Betül Tüzel, Cem Özkaya, Gülşah Er, Halime Arıkan, Osman Çavuşoğlu, Sakine Göktaş, Tülin Ekici ve Tanju Zerrin tarafından kariyer eğitimi verildi. Seminerde öğrencilere, ‘Deneyimsel Tasarım Öğretisi’ kapsamında kariyerlerini nasıl planlamaları gerektiğini örneklerle anlatan eğitmenler; ‘Hayattaki Yanılgılarımız’, ‘Başarı Psikolojisi’, ‘Başarının Bedeli’, ‘Özgüven’, ‘Kariyer ve Hedef’ ve ‘Kariyer Planlaması’ başlıkları altında da ayrıntılı bilgiler paylaştılar.
    Öğretim elemanlarının da ilgiyle takip ettiği seminerin sonunda Gerede MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurettin Akçakale tarafından eğitmenlere teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Seminere, Dönüşüm Konağı kurucusu Yahya Hamurcu da katıldı.

    Önceki İçerikDünya Hemşireler Haftası
    Sonraki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Geçmiş Olsun Mesajı