Aşçılık Sanatı…

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, sanat eserlerine dönüştürdükleri lezzetleri sergileyerek hem bölümlerini tanıttılar hem de aşçılık mesleğine olan ilgiyi daha da arttırdılar.
    AİBÜ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Turizm Haftası kapsamında, HighWay Outlet Alışveriş Merkezinde etkinlik düzenlediler. Uygulamalı derslerinde hazırladıkları lezzetleri sergileyen öğrenciler, etkinliğe katılanlara bölümleri ile Üniversitemiz hakkında da bilgi verdiler. El emeği göz nuruyla pek çok lezzetten birer sanat eseri yaratan geleceğin şefleri, katılımcılardan da ilgi gördüler. Etkinliğin sonunda öğrencilere Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Önceki İçerikRus Psikiyatrist AİBÜ’de Seminer Verdi
    Sonraki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı