Tebrik Ziyaretleri…

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nden (AİBÜ) maddi ve manevi desteğini esirgemeyen kuruluşlardan biri olan Bolu Bağışçılar Vakfı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Erbayram ile Yönetim Kurulu Üyeleri, yeniden Rektör olan Prof. Dr. Hayri Coşkun’u kutladılar.
    Şerafettin Erbayram ve beraberindeki üyelerle makamında bir süre görüşen Rektör Coşkun, ziyaret dolayısıyla kendilerine teşekkür etti. Bolu Bağışçılar Vakfı’nın çalışmaları ve projeleri hakkında Rektör Coşkun’a bilgi veren Erbayram, Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ni desteklemeye her zaman devam edeceklerini söyledi.
    Bolu İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık da Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun’u makamında ziyaret ederek tebrik etti ve görevinde başarılar diledi.

Önceki İçerikKaymakamlar Rektör Coşkun’u Tebrik Ettiler
    Sonraki İçerikÜnlü Ayakkabılar Sergileniyor