Rektörlüğe Yeniden Atanan Prof. Dr. Coşkun’a Tebrik Ziyaretleri…

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Hayri Coşkun tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven ile Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Selfet Giray, Rektör Prof. Dr. Coşkun’u makamında ziyaret ederek kendisine yeni görevinde başarılar dilediler.

    Bolu İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya da Prof. Dr. Coşkun’u makamında ziyaret ederek tebrik etti ve yeni görevinin Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne ve Bolu’ya hayırlı olmasını temenni etti. Rektör Coşkun, Kızılkaya’ya üzerinde üniversitemizin logosunun olduğu çini bir tabak hediye etti.

    Boluspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Abak ile Yönetim Kurulu Üyeleri de Rektör Coşkun’u ziyaret ettiler. Abak ve beraberindeki heyet, Prof. Dr. Hayri Coşkun’u kutlayarak yeni görevinde başarılar dilediler. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bolu İl Müdürü Kenan Tandoğan, İş Bankası Bolu Merkez Şube Müdürü R. Zeki İlerle ile Mimar Sinan Derneği üyeleri de Prof. Dr. Coşkun’u tebrik ettiler.

    Üniversitemizden Ziyaretler…

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında görev yapan öğretim elemanları ile idari personel de Rektörlüğe yeniden atanan Prof. Dr. Hayri Coşkun’u ziyaret ederek tebrik ediyorlar. Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü, Kemal Demir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon YO, Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik YO, Bolu MYO ve Yeniçağa Yaşar Çelik MYO’da görev yapan akademik ve idari personel Prof. Dr. Coşkun’u ziyaret ettiler. Yine Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Zorba ile Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Yeniçağa Yaşar Çelik MYO Müdürü Doç. Dr. İbrahim Çakır ve öğretim elemanları da Rektör Coşkun’u kutlayarak yeni görevinde başarılar dilediler.

    Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Suzan Öztürk Yılmaz ile Yrd. Doç. Dr. İsmail Yılmaz da Rektör Prof. Dr. Coşkun’u kutlayarak kendisine yağlı boya bir tablo hediye ettiler.

    Önceki İçerikRektörümüz Prof.Dr.Hayri COŞKUN’un Teşekkür Mesajı
    Sonraki İçerikRektör Coşkun’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor