Resim Öğrencilerinin Çalışmaları Sergileniyor

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Burcu Günay Atölyesi öğrencilerinin yaptığı resimler Koridor Sanat Galerisi’nde sergilenmeye başlandı. Serginin açılışına Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bahar, Genel Sekreter Doç. Dr. Erdal Bekiroğlu ile öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. AİBÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Burcu Günay’la birlikte sergiyi gezen davetliler, Günay ve öğrencilerini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

AİBÜ 4’üncü sınıf öğrencilerinin geçen yılki çalışmalarından oluşan sergide, tuval üzerine yağlı ve akrilik boya kullanılarak yapılan çeşitli figürler ve mekanlar resmediliyor. 70’i aşkın çalışma arasında Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin resimlerinin de yer aldığı sergi, 9 Aralık Pazartesi gününe kadar gezilebilir.

Önceki İçerikAİBÜ’de Usta Ressamlar Yetişiyor
    Sonraki İçerikEkmek İsrafının Önlenmesine AİBÜ Öğrencilerinden Destek…