29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

“Aziz Türk milletimiz bağımsızlığını tehdit eden işgal hareketlerine karşı 7’den 70’e kadınıyla ve erkeğiyle mücadele etmiş, bağımsızlığının nişanesi Kurtuluş Savaşımızın ardından 29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyeti ilan ederek tüm dünyaya bağımsızlığını haykırmıştır.

Üniversitemiz, bağımsızlık mücadelemizde canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve milletimizin fedakarlıkları ile kurduğumuz Cumhuriyetimizi yükseltme bilinciyle 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda gençlerimizi yetiştirmeye ve her geçen gün akademik başarısını artırarak gece gündüz çalışmaktadır.

Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükran ile yad ediyor, Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıldönümü coşku ve gurur ile kutluyorum.”

Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/krq0
    Önceki İçerikHasta Hakları Günü’nde Diş Hekimliği Fakültesi’nden Hastaları Bilgilendirici Etkinlik
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı Öğle Yemeğinde Öğrencilerle Bir Araya Geldi